Celeb

Khloe Kardashian karácsonyra szingli lesz

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.24 | 10:38

Nemcsak testvére, Kim körül zajlik az élet; Khloe elválik drogfüggő férjétől, ugrott a közös valóságshow is.

SYDNEY, AUSTRALIA - NOVEMBER 19: Khloe Kardashian arrives at the Kardashian Kollection cocktail party at the Park Hyatt Guest House on November 19, 2013 in Sydney, Australia. (Photo by Lisa Maree Williams/Getty Images)
Khloe Kardashianfotó: Lisa Maree Williams

Pénteken írta alá a válási papírokat férjével, Lamar Odommal, és úgy néz ki, decemberben véget ér a frigyük. Már a vagyonmegosztásban is megegyeztek, csak a bíróság jóváhagyására várnak. Khloe még 2013-ban, négy év házasság után lengette be, hogy el fog válni, mikor már hónapok óta külön élt drogfüggőséggel és depresszióval küzdő NBA-s párjától. A botrány a Keeping Up With the Kardashians című, a tengerentúli E! (Entertainment Television) csatornán futó valóságshow 9. szezonjában, 2014 elején pattant ki.

Lamarnak nehéz időszaka van, rengeteg érzelem kavarog mindkettőnkben. Ijesztő érzés, amikor semmi sem használ már, és tudod, hogy ha te is feladod, akkor senki sem marad neki, aki segítsen rajta.

– fakadt ki Khloe. A ruhatervezéssel foglalkozó, 32 éves reality sztár tapasztalatait hasonló üzenetekbe is sűrítette:

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Idén májusban adta be a keresetet, és a kaliforniai törvények szerint várnia kellett fél évet. A Khloé & Lamar című spin-off sorozattól, úgy néz ki, jó időre elköszönhetünk.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.