Gasztró

Egy baj van csak a rozés gumicukorral, nem lehet tőle berúgni

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.03 | 16:34

De amúgy francia borból főzi egy luxusédesség-gyártó. Sor is állt érte, amikor bemutatták a világnak.

Az emberiség zseniális. Olyan kreativitással találunk ki alkoholt tartalmazó, alkohol ízű vagy csak simán bódító hatású szereket, mint egy másik élőlény sem. Ennek a folyamatnak a legújabb lépcsője a rozé ízű gumicukor.

Már a találmány megalkotásában részt vevő cégek nevei is remekek. A gumicukros tudás a Sugarfina nevű luxusédesség-gyártó hozta a buliba, a bor pedig a provence-i Caves D’Esclans Whispering Angel, azaz suttogó angyal nevű bora.

rozé gumicukor

Maga a gumicukor nem tartalmaz alkoholt, az elpárolog a főzés közben. Aki édességtől akar berúgni, az az olcsó konyakmeggyel vagy vodkával alaposan felütött dinnyével még mindig jobban jár.

Amikor a rozés gumimacit piacra dobták, két óra alatt elkapkodták a készletet, ami egy 8,5 dolláros édességnél legalábbis izgalmas. Sőt, több ezer fős várólista is kialakult. Most már nem kell várni, sőt lett rozés iPhone hátlap is az édesség rajongóinak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.