Film

Hollywood feldolgozza a leghíresebb indonéz akciófilmet

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.16 | 12:37

Joe Carnahan nagy fába vágja a fejszéjét, ugyanis a The Raid/Rajtaütés tényleg az utóbbi évtized legjobb harcművészeti akciófilmje volt. Viszont nem remake, hanem az eredeti történethez csak lazán kötődő átdolgozás várható.

A 2011-ben megjelenő The Raid hamar kultikus státuszra tett szert, hiszen az indonéz alkotás az egyik legjobb akciófilm volt akkoriban, a nagyobb siker csak azért kerülte el, mert elég brutális. Nagyon brutális.

A története amúgy nem túl bonyolult: egy rakás kommandós fogságba esik egy toronyházban, ahová azért mennek, hogy elkapjanak egy kegyetlen drogbárót. Begyűjtés helyett viszont egy idő után a saját életükért kell küzdeniük, mindezt élményszámba menő verekedős jelenetek közepette. Valószínűleg a történetből csak ennyit vinne tovább a film feldolgozására most bejelentkező Joe Carnahan, aki korábban az A-Team remaket is megcsinálta.

A főszereplő minden bizonnyal Frank Grillo lesz, akivel a rendező együtt nézi a mozi eredeti trailerét ebben az instás videóban, és arról elmélkednek, hogyan lehetne jól feldolgozni a filmet. Kevesebb kommandós kéne, a helyszínnek pedig ideális lenne Venezuela:

Az új ötletek tehát még mindig nehezen jönnek Hollywoodba, de legalább jó helyről lopnak.

(forrás: NME)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.