Vizuál

Latexben simuló lányok, és epilepsziát kiváltó képek, az ősz legjobb videoklipjei 2.

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.03 | 07:45

Maradt még egy adag egészen szuper videoklip, erős volt ez az ősz.

A legjobb őszi videókról már írtunk, és most itt van még egy adag, amik ugyanilyen jók. Azóta befutott egy új Justice klip is Susan Sarandonnal, aki nagyon szexi a videóban de arról is írtunk külön. Most pedig durván villogó arcok, és latex álom modern tánccal.

Matt Simons – Lose Control

Hippis, színes LSD trip, de mindenféle para nélkül, minden hipszter álma, egy percnél indul a parti jó táncosokkal, kisimulsz tőle a hidegben is.

Moderat – Eating Hooks

Ha valaki menő a vizuálban, az a berlini Moderat. Akár party, fellépés, akár klip, mindig leborulunk előttük. Nem véletlen, hogy itthon is teltházasak a bulijaik, ha Magyarországra jönnek. Tánc, mozgás, színek, perfekt.

The Avalanches – Because I’m Me

A legcukibb kisgyerek ősszel az ausztrál Avalanches klipjébe került bele. A mini Michael Jackson mellett minden más lényegtelen, mondjuk magát a dalt is háttérbe szorítja a történet. És mégis nézzük.

Laura Marling – Soothing

Szomorú, túlfűtött dzsesszes-funkos zenére két nőnek szeretkezni menő. Másból nem is áll Laura Marling angol dalszerző új klipje, és ez így van jól.

Bonzai – I Did

A legjobb őszi videók első részében  két rajzfilm is szerepelt, most itt a harmadik animációs klip. Tom Bunker grafikus filmje gyönyörű, de az ő képi világa mindig ugyanez, sok különböző klipet nehéz lenne eladni tőle. Persze Bonzai filmjéből ez semmit nem von le, élvezd nagyképernyőn.

Mykki Blanco feat. Jean Deaux – “Loner”

Ha egy videóklip elején az a figyelmeztetés szerepel, hogy a villogó képek epilepsziát okozhatnak, tutira rákattintasz. És az is biztos, hogy a készítők komolyan gondolták. A villogó VR-álom olyan elképesztő maszkokat, ruhákat és frizurákat tartalmaz, hogy elfelejteni biztosan nem fogod Mykki Blanco klipjét. Nem tudjuk, hogy mit szedtek az alkotók, és nem is biztos, hogy kérnénk belőle, de hát ugye csak kattintottunk.

Adia Victoria – Horrible Weather

Nincs szükség mindig az extravagáns villogásra, néha a klasszikus fekete-fehér film a nyerő. ehhez a zenéhez biztosan, ráadásul pont annyi minimál animáció van a klipben, amennyi éppen csak újraértelmezi a klasszikus film alapját. És hát Adia Victoria imádnivaló, nyilván ez is sokat hozzátesz. Aki az epileptikus villogás helyett az apró finomságokat értékeli, amit nem tolnak az arcába, annak nyerő lesz.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló