Nők

Adele frappánsan vágott vissza, már ami a lábszőrét illeti

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.04 | 07:52

Az éles nyelvű brit énekesnő úgy látszik, keményen kezeli az öv alatti kérdéseket.

gettyimages-500440316

A 28 éves szupersztár a szőrszálhasogatásnak is beillő újságírói faggatózásra, miszerint ha a partnere szóvá tenné, hogy bizony szőrös a lába, mit lépne, ezt válaszolta:

Olyan pasim sosem lenne, aki beszólna, hogy borotváljam le a kib*szott lábaimat.

A brit sztár a Vanity Fair-nek beszélt kendőzetlenül olyan témákról, mint az anyaság és a szülés utáni depresszió…

Volt olyan napom, amikor csak annyit mondtam, hogy: Mennyire kib*szottul gyűlölöm ezt az egészet…

Párja javasolta, hogy találkozzon kismamákkal, amitől a karrierje csúcsán babát vállaló sztár első körben elzárkózott, túl kimerültnek érezte magát egy beszélgetéshez is. De később megtapasztalta, hogy a kisgyerekes anyák mennyire megértőek tudnak lenni, hiszen ők is ugyanolyan fáradtak. Kiborult attól is, ahogy meg tudják ítélni a gyerekesek egymást. Volt olyan mélyen is, hogy élete legrosszabb döntésének tartotta a szülést.

A női test kapcsán pedig azt is elárulta a tízszeres Grammy díjas művésznő, hogy csak akkor borotválta le a lábszőrét, amikor turnéra indult, nehogy az első sorok közönsége sokkot kapjon a látványtól. Ekkor adódott a kérdés, hogy partnere, Simon Konecki, akivel öt éve él együtt, mit szól ehhez a témához.

Nincs esélye. Sosem lenne olyan pasim, akinek hagynám, hogy beszóljon. Borotválja a sajátját.

Még egy kényes témát is érintett: a gyerekvállalást, mint olyat. Fontosabb-e hogy társadalmi nyomásra életet adjunk egy utódnak, vagy nőként inkább önmagunkat valósítsuk meg.

Szerintem a legbátrabb dolog az, ha valaki nem vállal gyereket. Minden barátom, és én is átéltem azt, hogy nyomasztottak azzal, hogy szülnöm kell, mert ez a felnőttek dolga. Mindennél jobban szeretem ugyan a kisfiamat, de napi szinten, ha van egy-két percem, mindig azt kívánom, hogy bárcsak azt csinálhatnám, amit épp szeretnék. Minden nap gyötör ez az érzés.

A négy éves Angelo mellé testvért se szeretne már, viszont párjának, Simonnak az előző házasságából van egy lánya, aki az életük része. Tanácsa, hogy

Jobb anya leszel, ha kiharcolsz magadnak egy jó délutánt, gyerek nélkül.

Turné közben mindig bűntudatot érez, hogy nem lehet eleget a fiával, és bébiszitter vigyáz addig Angelo-ra. De ha van olyan este, amikor ő fekteti Peanut-nak becézett csemetéjét, az mindenért kárpótolja mindkettejüket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.