Tech

A Facebook nemet mondott a Prismára

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.02 | 11:30

Nemrég büszkén jelentette be a Prisma, hogy a Facebook élő videóiban az ő filtereiket is használhatják majd a felhasználók. Most a Facebooknál meggondolták magukat.

Nagy győzelem volt a Prisma számára, hogy megkapták a Facebook API-ját, de a techóriás most kihúzta a dugót – mégsem lesznek majd így filterezhetők a videók.

Így indokolták a döntést a Facebooknál a Prisma fejlesztőinek szóló írásban:

Az alkalmazásuk mobileszközök kamerájáról streamel videót, amit már meg lehet csinálni a Facebook appon keresztül is. Azoknak tesszük elérhetővé az API-t, akik más forrásokból – egy vagy több kamerával, játékokkal vagy közvetítésekkel foglalkoznak.

A Prismánál nyilván nem örülnek a döntésnek,de elfogadják a Facebook álláspontját.

Próbáltuk megoldani a problémát, de a Facebooknak szigorú szabályai vannak. Csak kamerákkal és drónokkal csinálhatnánk adást. A mi appunk se nem drón, sem kamera. Ez azt jelenti, hogy nem élőzhetünk.

Párnába sírás helyett belengették az új fejlesztésüket, ami valamiféle közösségi funkció lesz. Meg elegánsan beszóltak a Facebooknak:

Most a hamarosan megjelenő közösségi funkció a prioritásunk. Utána komolyan elgondolkodunk azon, hogy milyen alternatívát nyújthatunk a felhasználóinknak a Facebook Live-ra.

(Forrás: We Are Social Media, nyitókép: Instagram/the_sarah_equality)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló