Mobiltech

Igazi szelfibajnok lesz a Samsung új okostelefonja

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.02 | 17:33

A 2017 folyamán érkező új csúcsmodell, a Galaxy S8 a pletykák szerint nagyon komoly előlapi kamerával érkezik.

Hatalmas várakozás előzi meg a Samsung Galaxy S8 megjelenését. A telefonról eddig annyit lehet tudni, hogy valamikor 2017-ben érkezik, és jó eséllyel bemutatják majd a februári barcelonai Mobile World Congress-en. Az idei évben azért már érkeztek vele kapcsolatban információ morzsák, és egyik sem tűnt olyan extrémnek, hogy nagyon kételkednünk kellene benne, még ha hivatalosan nem is mutatta meg az új csúcsmobilt a cég.

A pletykák szerint az S8 már Home gomb nélkül érkezik, 4K-s kijelzővel, a legújabb hír pedig, hogy olyan előlapi kamerával, ami támogatja az auto-focust. A front camerák még a legmodernebb okostelefonokon is általában rosszabb minőségű képeket készítenek. A Samsung viszont most az eddigi legjobb előlapi kamerán dolgozik, mert hát a szelfik korát éljük. Továbbá 256GB belső tárhelyről, 6GB RAM-ről, és egy Qualcomm Snapdragon 835-as prociról szólnak eddig a hírek. Aztán majd jövő tavasszal kiderül.

A Samsungnak mindenesetre nem árt tényleg odatennie magát az S8-cal, a műszaki hibás Note 7 körüli blamázs ugyanis rendesen megtépázta a dél-koreai cég hírnevét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.