Sorozatok

Lennie James egyáltalán nem élvezte a Walking Dead 7. évadának forgatását

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.23 | 16:33

Túl sok volt helyszín, rengeteg az új szereplő, csak rohanás és rohanás.

HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 23: Actor Lennie James attends AMC presents "Talking Dead Live" for the premiere of "The Walking Dead" at Hollywood Forever on October 23, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Joe Scarnici/Getty Images for AMC)
Lennie James az AMC Talking Dead Live estjének vendégeként 2016. október 23-án. Fotó: Joe Scarnici/Getty Images for AMC

Egyre közeleg február 13-a, amikor újrakezd a Walking Dead 7. évada, a második 8 résszel. A Morgant játszó brit színész, Lennie James az NME-nek adott interjút.

Ha éveken át fut egy sorozat, akkor a szereplők, az alkotók, sőt, mindenki, aki részt vesz benne, egy nagy családot alkot. Ez azonban a 7. évad első felének készítésekor kicsit megdőlt. Túl sok volt a helyszín és túl sok az új szereplő. Legalábbis James szerint, aki elmondta, hogy alig találkozott a többiekkel, a Ricket alakító Andrew Lincolnnal például először a repülőtéren futott össze, amikor a forgatás végeztével mindenki utazott haza a családjához. Jamest az is zavarta kicsit, hogy állandóan ismeretlen arcokba futott bele, akikről azt sem tudta, mit keresnek ott. De ez most egy ilyen évad, a csapat széthullott, a szereplők szanaszéjjel, szinte mindenki máshol éli túl a Negan okozta sokkot.

Reméljük, a későbbiekben helyre állt a rend, és nemcsak a forgatáson, de Lennia Jamesben és a csapatban is. Február 13-a után minden kiderül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.