Unatkozom

Világhírű zenésszel szelfizett a srác, pedig fogalma sem volt, hogy ki ő

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.19 | 17:03

Így néz ki, ha valaki báránynak áll 2017-ben: a srác azért szelfizett - mint utóbb megtudta - Nick Cave-vel, mert látta, hogy mindenki más is ezt teszi. Aztán olyan kérdéseket tweetelt ki, ami miatt sokan berágtak rá.

Egy jóravaló mai fiatal ma nem lóghat ki a sorból: ha valami menő, azzal bizony szelfizni kell. Még akkor is, ha fogalmad sincs, hogy mivel/kivel pózolsz éppen.

Tudja valaki, hogy ki ő? Az emberek alá akarják íratni vele a pólójukat

– írta a 21 éves James Malcolm a Twitteren a paparazzi-szerű szelfi alá. Nem kapott kielégítő választ, ezért még közelebb húzódott hozzá, és újra a közösségi médiához fordult segítségért.

Elmondaná valaki, hogy ki ez a celeb? Mindenki fotózkodni akar vele, és nem akartam kimaradni

– fokozta még tovább a hangulatot Malcolm. Ott rontotta el, hogy Nick Cave nagyon messze áll attól, hogy celeb legyen, ezért büntetésből jól széttrolkodták őt a Twitterezők. Cave egyébként amellett, hogy híres zenész, színészként és forgatókönyvíróként is ismert.

„Ő ott John Travolta, haver.”

„Boabynak hívják, van egy kocsmája Skóciában.”

„Ő Elrond a Gyűrűk Urából.”

Két verziót tudunk elképzelni:

  1. A srác rafinált: jól tudta, hogy ki fognak rá akadni, ha ilyen szöveget rak a képhez, és arra vágyott, hogy megírja a sztorit a média.
  2. 2017-ben már tényleg nem módi a körülöttünk lévő embereket megkérdezni bármiről, az Y generáció zsigerből a közösségi médiához fordul segítségért.

Nyitókép: Twitter/James Malcolm


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.