Erotika

A Pornhub szerint a Windows felhasználók szexelnek a legtöbbet magukban a monitor előtt

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.14 | 16:01

A legnagyobb felnőttfilm-szolgáltató kielemezte az elmúlt évünket. Megint csak ugyanazt mondhatjuk el magunkról: nem, hogy leszoktunk volna a pornóról, hanem tovább faljuk, méghozzá két kanállal, és gyakran egymagunkban.

Az elmúlt évben összesen 23 milliárdan áhítoztak pornó után, amit a Pornhubon keresztül meg is kaptak. Ez összesen 92 milliárd videómegtekintést hozott. Ha mindezt lebontjuk az időre, akkor az azt jelenti, hogy tavaly 4,6 milliárd órányi pornót néztünk. Durva, na.

Bár manapság még mindig nagyon sokan azt gondolják, hogy az ember leginkább este néz pornót, otthon, a gép előtt ülve, amikor már mindenki alszik, ez nem egészen így van. Ugrásszerűen megnőtt a pornót okostelefonon néző száma, a felhasználók 60%-a dolgozik ezzel a módszerrel. A maradék 40%-on pedig az otthoni gépesek és a tabletesek osztoznak.

Forrás: Pornhub.com/insights
Forrás: Pornhub.com/insights

Operációs rendszer alapján toronymagasan vezetnek a Windows-osok. Az összes forgalom mindössze 20%-a jut csak a Mac-nek, a Linux-nak és az egyebeknek. Ez alapján, a maga erős 80%-ával a Windows számít a legszexcentrikusabb operációs rendszernek. Szívesen kikérnénk erről Bill Gates véleményét, de simán lehet, hogy zavarba jönne a kérdéstől, elvégre ki tudja, mivel tölti a szabadidejét.

Forrás: Pornhub.com/insights
Forrás: Pornhub.com/insights

Az elemzés további érdekessége még a pornójátékok iránt megnőtt kereslet, ami hasonlóan működik, mint annak idején a mozis blockbusterek pornóparódiái, csak itt a játékoknak készül pornóverziója. Jelentős mértékben megnőtt az érdeklődés a virtuális pornó iránt is. Több mint ugrásszerű, 300%-os növekedést mutatott az ezzel kapcsolatos keresések száma, ami az elmúlt 9 hónapban 38 milliót jelent. Vagyis a pornó jön velünk, fejlődik, mint mi, és azonnal reagál a legfrissebb technológiai trendekre, újításokra is.

További érdekes adatokat a Pornhub átfogó és kimerítő elemzésében találhatunk itt.

A szexet meg jó nézni ugyan, de csinálni sokkal jobb. A szétdobált alsóneműk látványa pedig még mindig az egyik legizgatóbb dolog.

Forrás:flickr.com/photos/talasrum
Forrás:flickr.com/photos/talasrum


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.