Erotika

Megkerülhetetlen pornósztárnagyhatalom vagyunk!

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.25 | 18:56

A vikág hálás lehet sok dologért Magyarországnak. Például kis hazánk adta a legtöbb pornósztárt az iparágnak. És ez igaz is, legalábbis a lakosság arányában, megelőzzük a szintén nagyhatalom Csehországot. Ja, de amúgy nálunk a legmagasabb az áfa!

InfoBeautiful

2010-ben volt látható először a fenti, Földünk országait áttekintő ábra, akkor még csak a NationMaster-t és a CIA World Factbookot vette alapul. Idén már egynéhány sajtótermék (NYTimes, Reuters, BBC stb.) adatait is feldolgozták, hogy kiderüljön, melyik ország miben világelső (a teljes, publikus listát itt találjuk). Ha esetleg egy ország kimaradt volna, akkor a lakóinak sajnálattal kell tudomásul vennie, hogy nem teljesített kiemelkedően semmiben. Ergo: tök átlagos, ismeretlen ország marad a következő lista összeállításáig, hacsak közben le nem rohanják valami stratégiai érdekre hivatkozva

A 2016-os infotainment képen sok ismerős köszön vissza: rumban Puerto Rico az első, ópiumban Afganisztán a tuti, a milliárdosok pedig brit földön élnek legnagyobb számban. Rengeteg meglepő megállapítást is hoz a tanulmány: Togo a legboldogtalanabb,  Mexikó nem másban, mint citromban vezet (Tequila?), a hollandok a legnagyobb kávéivók, Ausztria pedig a fizetett szabadságok tekintetében első, az oroszok autós kamerák számában vezetnek (nem véletlenül ők adják a fedélzeti kamerákkal készített utcai balhés videók túlnyomó többségét, áldassék érte a vodka).

Beszéljünk a szexről!

Ne szerénykedjünk, a magyar nők szépek. Ez tény. És ezt sokan tudják. Főként annak köszönhetően hogy Magyarország a pornósztárok számával is szerepel a térképen, de a listában azért még ott van az is, hogy nálunk legmagasabb az áfa (27%), de a legkisebb a nők és férfiak fizetése közti különbség (ezt nem mi találtuk ki, hanem a The Economist). De térjünk vissza az elsőre: ki és honnan veszi, hogy a magyarok világelsők a pornóban?

Egy John Millward nevű adatújságíró készített egy hatalmas, hiánypótló kutatást a pornósztárokról az interneten elérhető pornóadatbázisok alapján (a blogja épp nem elérhető, de a Google megőrizte nekünk a Deep Inside című kutatást). Érdemes végignézni, sokat elárul a nyugati világ szexuális vágyairól, például hogy a pornószínésznők 70 százaléka fehér, 32 százaléka szőke, 62 százaléka forgatott már anális jelenetet, és a leggyakrabban “tini” szerepben tűnnek fel.

Magyar szempontból fontosabb a születési helyük összehasonlítása. A legtöbb pornószínésznő (2850) amerikai, azon belül is kaliforniai, de a második helyen rögtön Magyarország következik (704 színésznő), megelőzve a szintén pornónagyhatalom Csehországot (536 előadó). Ez azt jelenti, hogy nagyjából 14 ezer lakosra jut egy nő, aki ezt a szakmát választotta (a férfiakról nincs hasonló statisztika).

pornstars-by-state-1000px

Nyitókép: Getty Images


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.