Bulvár

20 évvel fiatalabb pasival szexel ez a nő, de van néhány nagy gond

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.05 | 09:48
  • trendindex: 2

Egy 44 éves nő írt levelet a The Sun terapeutájának a problémájával.

Illusztráció: Unsplash

“Tavaly kezdtem ismerkedni vele egy társkeresőn, néhány hónapra rá találkoztunk, és azonnal megvolt a kémia, össze is jöttünk. A szex is remek, sok dologban hasonlítunk, de a családom és a barátaim képtelenek elfogadni.

Én 44 vagyok, ő 24, sokszor pumának hívnak.

Amikor nyilvánosan megjelenünk, a párom sokszor zavarban érzi magát, nem fogja meg a kezem. Félek, hogy szerinte mások azt gondolhatják, hogy az anyja vagyok, holott sokan mondják nekem, hogy jól nézek ki a koromhoz képest. Ez az eddigi legjobb kapcsolatom, mióta 5 évvel ezelőtt véget ért a házasságom, de félek, hogy csak áltatom magam, van ennek bármi jövője? A korabeli lányokat éretlennek tartja, de félek, hogy egy napon gyerekeket akar majd. Egyáltalán elfogadhatnak minket mások, vagy csak egy krízisben vagyok, így a középkorom kezdetén? A barátaim ezt mondják.”

Deidre, a The Sun szakértője azt mondta neki, hogy

nincs semmi gond a korkülönbségekkel, de a barátja és ő teljesen más életszakaszban vannak. A srác csak most kezd el élni igazán, ő meg már elég tapasztalt. Azt is elmondta neki, hogy nem minden kapcsolatnak kell örökké tartania, ki lehet élvezni addig, amíg jó a kapcsolat és a szex. De a végén persze minél tovább tart, annál jobban fáj majd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló