Zene

A Franz Ferdinand visszatért – 5 új klip, amit hiba lenne kihagyni

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.10 | 17:40

Ismét összeszedtük a hét legjobb klipjeit, ezúttal a visszatérő Jamiroquai és a Franz Ferdinand mellett Björk, Blondie és Nicki Minaj került be a válogatásba.

Björk: Utopia

Björk már megint egy artisztikus, teljesen szürreális klippel jelentkezett, és ez most már a harmadik klip a november végén megjelent albumról! Az Utopia című lemez címadó dalához készült klip december 8-án, pénteken jelent meg, a rendező Warren Du Preez & Nick Thornton Jones volt. Ismét komoly, súlyos, nyolc napon túl gyógyuló művészi élményben lehet részünk, ha megnézzük.

Jamiroquai: Summer Girl

Jamiroquai éppen húsz évvel ezelőtt, a kilencvenes évek második felében volt a csúcson, de idén visszatért, és ki is adott egy új lemezt. A márciusban megjelent album Summer Girl című dalához pedig klip is készült, amelyet a zenekarral régóta együtt dolgozó Charlie Lightening rendezett, a felvételek pedig a zenekar nagyszabású visszatérő turnéján készültek.

Franz Ferdinand: Always Ascending

Nahát, jövőre visszatér a kétezres évek posztpunk/indie alapzenekara, a Franz Ferdinand is: 2018-ban jön az új album 5 év szünet után. Addig is itt a címadó dal, amely október második felében már megjelent, és most elkészült hozzá a videóklip is. Az Always Ascending február 9-én fog megjelenni, immár a tavaly kivált Nick McCarthy nélkül.

Blondie feat. Joan Jett: Doom or Destiny

Blondie is visszatért, ráadásul legújabb klipjében a Runaways énekesnőjével, Joan Jettel énekelnek a női haragról!  A Doom or Destiny Blondie májusban megjelent, Pollinator című albumon szerepelt, és most érkezett meg a klip hozzá, és ennél aktuálisabb nem is lehetne ez a videó.

Migos, Nicki Minaj, Cardi B: MotorSport

Nicki Minaj, Migos és Cardi B egy garázsban pózolnak egy tűzvörös és egy ezüstszürke Lamborghini mellett, és közben arról énekelnek, hogy mennyire menő csapatni százhússzal a Lambóval. A refrén csak ennyi: “Motorsport, yeah, put that thing in sports”. Ennyi, és nem több, van még kérdés?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.