Celeb

Na ne, Johnny Deep újra forgatná a Titanicot? A fürdőkádjában?!

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.22 | 12:47

Elvesztettük volna az 54 éves, borissza színészt, vagy csak trollkodik? A Rolling Stone meglátogatta londoni rezidenciáján. És szóba került az is, mi is van a színésszel.

James Cameron sok Oscar-díjat bezsebelt eposza újra forogna, és ha Johnny Deppen múlik, akkor egy fürdőkádban. A művész londoni rezidenciája mindenesetre elég méretes, így feltesszük, hogy a fürdőszobája sem a panellakások komfortját idézi.

Ami egyrészt gátat vethet a vizes projekt elé, az az, hogy Depp nemcsak előző menedzserével, Joel Mandellel áll perben, de annak testvérével, Roberttel is bíróság előtt van ügyük: hanyagság, bizalmi szerződés megszegése és csalás címen, sokmillió dollár értékben.

A gyertyát két végén égető színésznél járt a Rolling Stone magazin tudósítója, aki mindenfelé borosüvegekbe és sodrott (füves?) cigikbe botlott, így Depp szavahihetőségéhez némi kétség férhet azért. A Titanic-projekt is vélhetően csk egy blöff, amivel Hollywoodban szeretne feltűnést kelteni az 54 éves művész, akit mostanában az ág is húz.

THIS IS SO CUTE ? #johnnydepp #captainjacksparrow #jacksparrow #piratesofthecaribbean

A post shared by Pirates Of The Caribbean (@piratesofthe.caribbean) on

Állítólag legalább havi háromezer dollárt tapsol el csak borra, bár maga hozzáteszi, hogy van az ötezer is. Hárommillió dollárt pedig abba feccölt, hogy Hunter S. Thompson hamvait megvegye, hogy aztán ágyúval lőhesse ki a coloradoi síparadicsomban, Aspenben.

via GIPHY

Ez az információ pedig annyiban bizonyult tévesnek, hogy közel ötmillióba’ fájt a ceremónia, amire azért volt szükség, hogy a Szabadságszobornál magasabban helyezze méltó nyughelyére néhai barátjának maradványait.

#repost @cerealkyler Goodmorning? #hollywoodvampires?#Johnnydepp?

A post shared by Donatella Sartena??? (@depp_burton_) on

Penelope Cruz szerint egy étteremben megpróbálta egyszer kihúzni a saját fogát Jack Sparrow megformálója, aki akár 80 éves koráig is játszhatná a Fekete Gyöngy kapitányát, olyan sármos. Deep ezek szerint bármit megtehet, bármikor, ahogyan épp kedve szottyan. Egy Marilyn Manson-videó után a Disney-féle Karib tenger kalózaiban tűnhet fel, de akár önértéken is rocksztárkodhat: milliókat érő gitárjával, Alice Cooper és az Aerosmith-gitáros, Joe Perry társaságában veszi be a fesztiválokat, Hollywood Vampires nevű bandájával. Hogy miért vergődne ezzel a Titanic-remake-kel, az a Movieweb szerint is kész rejtély.

Johnny Depp stars as Mr. Ratchett in #OrientExpressMovie.

A post shared by Murder on the Orient Express (@orientexpressmovie) on

Nyitókép: Tolga Akmen / AFP


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló