Érdekes

Drasztikusan változik Meghan Markle élete is, ha Vilmos trónra kerül

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.14 | 11:34
  • trendindex: 7

Noha Meghan Markle nem elsőszülött hercegnek mondott igent hanem egy elsőszülött herceg öccsének, talán nem titook, hogy az ő élete is drasztikusan változik, amennyiben Vilmos trónra lép.

A királyi sógornő kötelességei végeláthatatlanok

II. Erzsébet királynő egyelőre jól van, még ha gyengélkedik is olykor élemedett korára – 92 évére – való tekintettel. Fia, Károly, 69 éves és szintén kitűnő egészségnek örvend, ugyanakkor van, ami elkerülhetetlen: eljön az idő, amikor Vilmos herceg lesz az uralkodó.

Kevesen tudják azonban, hogy nem csak a királynénak – Katalinnak – lesz nagyon komoly szerepe, hanem a király sógornője is kénytelen egyet előre lépni a reflektorfénybe – mintha nem kapna már így is rengeteg figyelmet Harry herceg felesége, Meghan sussexi hercegné.

A királyi család legfrissebb tagjának már most meg kell kezdenie a felkészülést arra, hogy a frontvonalból képviselje a monarchiát. Ezt többek között azt jelenti, hogy többet fog utazni, hogy a világ különféle jótékonysági szervezeteivel tartsa a kapcsolatot, és rendszeresen kell majd önálló sajtótájékoztatókat is tartania.

via GIPHY

Már most ősszel elkezdi a munkát Meghan

A munkát már most elkezdte Meghan: az udvar már leszervezett számára egy nagyon komoly körutat, amelynek keretében különféle szervezetek képviselőivel találkozik világszerte. Elsőként a Sydney-ben október 20. és 27. között megrendezésre kerülő Invictus Games-en vesz részt a hercegné. Az Invictus Games egy 2014-ben, Henrik brit királyi herceg által alapított sportverseny, amelyen a résztvevő sportolók sérült katonák és veteránok.

Ezután Meghan Ausztráliában és Új-Zélandon vesz részt néhány eseményen, majd a Fiji-szigetekre és a Tongai Királyság területére látogat. Az események egy részére Harry is elkíséri, de sokszor teljesen egyedül kell reprezentációs feladatokat ellátnia az ifjú hercegnének.

Míg most csak rövidebb turnékra kerül sor, a király sógornőjeként majd rendszeres, hosszú utazásokon kell részt vennie, így várhatóan elég mozgalmas, sűrű időszak vár rá – akárcsak Katalinra, aki előbb-utóbb királyné lesz.

via GIPHY

Nem véletlenül lépett le Harry előző barátnője sem…

Nem csoda, hogy ezt az életformát nem mindenki vállalja szívesen: a napokban derült ki az, hogy Harry exbarátnője, Chelsy Davy épp azért szakított végleg a herceggel, mert esze ágában sem volt egész életét az udvari kötelezettségek oltárán feláldozni. Chelsy egyébként 2004 és 2011 között volt Harry párja, ami idő alatt többször is szakítottak. Az utolsó szög szerelmük koporsójában különös módon épp Vilmos és Katalin nagyszabású esküvője volt, amikor is tudatosodott benne a nyomás, amivel a királyi család tagjai szembesülnek.

Chelsy sikeres üzletasszonyként és szépreményű ifjú közgazdászként nem akart – ahogy ő fogalmazott – “alaposan, közelről figyelt marionett-bábu lenni”, ezért inkább kilépett a királyi családtag-jelöltek sorából. Döntését állítása szerint nem bánta meg, Harryvel pedig máig jó barátságot ápol.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló