Lélek

5 egyszerű dolog, ami segít közelebb kerülni a párodhoz

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.07 | 06:44

A Psych Central pszichológus szakértői összeszedtek néhány egyszerű, mégis fontos apróságot, ami segíthet abban, hogy (még) közelebb kerüljetek egymással azzal, akit szeretsz.

Hogy ne legyenek unalmasak a hétköznapok, minden párkapcsolatnak szüksége van olyan programokra, amik megnevettetnek bennünket – hiszen ezek segítenek a még mélyebb kötődés kialakulásában.

1. Töltsetek időt egymás szüleivel – de külön-külön!

Utána meséljétek el, mi minden történt a másik jelenléte nélkül – ha szerencsénk van, lesznek azért vicces történetek is a beszámoló közben!

via GIPHY

2. Vitatkozzatok egy jót, de úgy igaziból, tiszta szívvel.

Védjük meg az álláspontunkat, még akkor is, ha már látjuk, nincs igazunk. Az sem baj, ha végül bevalljuk, már mi is másképp látjuk, de akkor sem engedünk! A veszekedésbe hajló személyeskedés természetesen tilos.

via GIPHY

3. Mondjatok ki mindig egy teljes napon keresztül, ami a fejetekben jár.

Hozzatok egy szabályt: egymás között mindig mindent kimondotok, ami éppen az eszetekbe jut, még ha az  bizarr, pikáns vagy fura is. Garantáltan jókat fogtok röhögni.

via GIPHY

4. Nézzetek farkasszemet!

Hiszen talán már nem is emlékeztek, mikor szemeztetek utoljára. És hát némán egymás szemébe nézni mindig nagyon izgalmas!

via GIPHY

5. Jöhet a szex a lakás egy eddig “kihasználatlan” pontján!

Igen, szeretkezzetek egy nagyot valami izgalmas vagy vicces helyen, nem baj, ha kicsit esetlenre sikerül. Az intim „bénázás” igazán vicces tud lenni, és ha jót tudunk nevetni egy ilyen – máskor egyébként kellemetlennek tűnő – helyzetben, akkor garantáltan a közelebb kerülünk egymáshoz.

via GIPHY

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.