Film

Esélyes, hogy 2019-ben nem lesz műsorvezető az Oscar-gálán

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.11 | 17:18

Házigazda nélkül maradna a legnagyobb filmes esemény? Volt már ilyen!

Csak a baj van az Oscar-díjátadó műsorvezető-jelöltjeivel. Felmerült már az is, hogy mi volna akkor, ha egyszerűen házigazda nélkül zajlana le az egyre közelebbi időpontban esedékes esemény…

via GIPHY

Egy, a neve elhallgatását kérő forrás szerint már a Filmakadémia is padlón van ezügyben, annyira kikészültek a tagok a Kevin Hart-fiaskó után. A homofób kirohanásainak felemlegetésével elkaszált színész helyére viszont sürgősen illene valakit berántani.

Egy december 11-ei találkozót terveztek be a fejesek, hogy hamar találjanak valami megoldást, de a bennfentes szerint annyi fog történni, hogy

ott lesz egy rakás celeb, akik SNL-stílusban nyüzsögnek majd.

Amúgy, ha nem lesz műsorvezető, akkor sem dől majd össze a világ: a ceremónia 89 éve alatt már volt erre példa, ráadásul ötször. 1939-ben először, majd a ’69-71 közti időszakban három alkalommal, míg legutóbb 1989-ben, az Esőember évében esett meg hasonló.

via GIPHY

A házigazda nem csak azért van ott, hogy poénokkal szórakoztassa a szakmát és a közönséget a díjak átadása közt – a nézettség növelése is az illető vállát terheli. Az Oscar-gála népszerűsége meglehetősen hanyatlott mostanság. 2014-ben Ellen DeGeneres vitte a prímet, aki akkor még 43,74 millió nézőt tudott a képernyő elé szögezni, de idén Jimmy Kimmelnek már csak 26,5 millió ember figyelmét sikerült lekötnie.

via GIPHY

Így nem jó ötlet ceremóniamester nélkül hagyni az estélyt. De akkor mégis ki menti meg a showt? – teszi fel a kérdést az Uproxx.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.