Külföld

Természettudomány és vetkőző celebek uralják az Instagramot

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.25 | 06:23

Az Instagram demokratikus: a trashtől a tudományig minden helyet kapott az első tízben, mutatjuk a legnépszerűbb oldalakat.

Persze nem az utóbbi, hanem az előbbi vezet, méghozzá egy fenék formájában, és ez senkinek sem fog meglepetést okozni. De nézzük sorban a tizedik helyzettel kezdve a Rolling Stone magazin által összeállított listát, amit érdemes végigböngészni, mert 100-as lista.

10. Star Wars

Meglepő? Dehogy az. Az épp reneszánszát élő űropera-franchise most nagyon pörög, és ez még így lesz pár évig, az biztos. Helye az első 10-ben garantált.

9. The Rock

Vagyis a Kőszikla, az egykori sportoló, jelenkori színész, aki tényleg akkora, mint azt a neve sejteti. Instáján filmezések, gyúrások, lazulások és cukiskodások váltják egymást.

8. Dan Bilzerian

Hogy is hiányozhatna az első 10-ből a pókermilliomos életművész, aki sportkocsikat, fegyvereket, pénzt és mindennél több bikinis csajt posztol. Ő pont azt csinálja gátlástalanul, amit mindenki szeretne.

It’s #internationalwomensday be thankful

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

7. Banksy

A brit graffitiművész, aki körül egyre szorul a hurok. Már korábban elindult a találgatás, hogy a bátor, harcos, kreatív, társadalomkritikus és polgárpukkasztó munkáiról ismert Banksy nem más, mint 3D (Robert Del Naja) a Massive Attackból. A brit drum&bass producer-DJ, Goldie egy friss interjúban állítólag konkrétan meg is nevezte őt.

6. NASA

Az űrkutatás manapság nemcsak divatos, de menő is. Ki ne akarna Föld körüli pályára állni, vagy eljutni a Marsra? De csak keveseknek adatik meg a szerencse (most még), addig is pedig remek hiánypótlást nyújt a NASA oldala is.

NASA (@nasa) által megosztott bejegyzés,

5. Beyoncé

Jay-Z hites asszonya, és nemrég megszületett ikreinek anyja imád az Instára posztolni, van amikor elég furákat (ki nem emlékszik a kissé groteszk ízű terhes fotóra?), de ettől még nagykedvenc. Alapvetően csajos meg cuki, és azt a nők szeretik.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

4. TSA

A kakukktojásnak látszó oldal. A TSA rövidítés, a Transportation Security Administration-é (Közlekedésbiztonsági Hivatal). Kicsit bizarr, hogy ez az oldal a legnépszerűbb, mert a posztok nagy része a repülőtereken elkobzott tárgyak fotói. Mondjuk ez csupa WTF?-tartalmat jelent.

3. Rihanna

Ha lemezeivel nem is, de Instagram oldala népszerűségével Rihanna elviszi a pálmát Beyoncé elől, és így a bronzéremig jutott. Sokat szexiskedik, és azért az egy komoly ütőkártya a kezében.

2. NATGEO

A National Geographic ezüstérme olyan fegyvertény, ami miatt fellélegezhetünk: nincs elveszve minden, szorult még jó érzés az emberekbe. Érdekli őket a természet, a más kultúrák és a sokszínű világ. Talán még minden jóra fordulhat.

1. Kim Kardashian

Nem, nem fordulhat.

cheers!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.