Autó

Lamborghini Huracan EVO megkapja az Amazon hangasszisztensét

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.01.22 | 17:48

5,2 literes V10-es blokk, a négykerék hajtás, és hangasszisztens a fedélzeten.

Merész dologgal újít be a Lamborghini, megkapja az Amazon hangasszisztensét Alexát. Ez az, amiben a 2020-as Lamborghini Huracan EVO kicsit többet fog nyújtani mint a 5,2 literes V10-es blokk, a négykerék hajtás és a dinamikusan állítható felfüggesztés.


Vezetés közben hangutasításokkal állíthatjuk be a csatlakoztatott otthoni termosztátot, de a Huracan EVO lehetővé teszi, hogy ugyanezt tegyük az autó saját klímaberendezésével is. Emellett kabinvilágítást, ülésfűtéseket és a Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata-t, a Lamborghini dinamikus felfüggesztési rendszerét is beállíthatjuk hangvezérléssel.

Természetesen a szokásos Alexa képességeket is megkapta, így tudja váltani a zenéket vagy az időjárást ismertetni, híreket felolvasni, mint bármelyik Alexa-kompatibilis eszköz. De a vállalatok szerint ambiciózus lehetőségek  vannak az együttműködés kibővítésére, így nemcsak az Alexa képességei lesznek a Huracanban, hanem az Amazon Web Services integrációjának fejlesztésén dolgoznak, hogy a jövőben még több funkció legyen elérhető.

Úgy látjuk, hogy az Alexa a vezetési élmény természetes, intuitív részévé fog válni, és Lamborghini ezt felismerte és ezért Alexát közvetlenül integrálja a fedélzeti infotainment rendszerekbe. Az integráció lehetővé teszi, hogy a Lamborghini tulajdonosai élvezzék az intelligens hangszolgáltatások kényelmét, miközben a Lamborghini vezetési élményének örömére összpontosítanak.

nyilatkozta Ned Curic, az Amazon Alexa Auto alelnöke.

Képek:Automobili Lamborghini

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.