Autó

Itt a Ford GT 2020

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.08 | 09:18

A Ford GT már az elejétől iszonyatosan szexi, azonban az új 2020-as kivitelek még egy lapáttal rádobnak. Elképesztően szép!

A Ford GT 2020 modell szállítása már folyamatban van a leggyorsabb megrendelők részére. Nem árt igyekezni!

A csütörtökön a Ford bejelentette a 2020 GT-t, és függetlenül attól, hogy milyen  lehetőséget választanak a vásárlók, mindegyik erősebb lett. Jelenleg összesen 660 lóerő van a dupla turbós 3,5 literes V6 motorba, vagyis 13 lóerővel többet kapunk. Az extra teljesítmény mellett az autógyártó azt is mondta, hogy szélesebb nyomaték-sávval rendelkezik és továbbfejlesztett motor-kalibrálást is eszközöltek.

Az újratervezett légcsatornák révén 50% -kal több levegő áramlik át az autón. Eközben a nagyobb közbenső hűtők hűvösebbé teszik a töltési levegő hőmérsékletet, biztosítva, hogy a motor mindig készen álljon, még intenzív pályaszakaszok során is.

Ha már a pályaszakaszokról beszélünk a Ford GT 2020 pályamódja továbbfejlesztett felfüggesztéssel rendelkezik a jobb kezelhetőség érdekében. És mindeközben egy új tervezésű, természetesen a szokásos Akrapovic titán kipufogó segít az autónak megszólalni.

Ford GT 2020

A vásárlók több választási lehetőséget kapnak, az a külsőt illetően. A 2020-ra új külsőt kaptunk, méghozzá kétfajtát az exponált szénszálas és frissített Gulf Racing Heritage fényezést. A Ford az exponált szénszálat folyékony carbonnak nevezi, a szénszálas kerekek szintén alapkivitelben járnak hozzá, de opcionálisan titán alkatrészek és csíkok választhatóak persze külön is.

Amúgy, a Gulf Racing Heritage iszonyatosan jól néz ki. Fekete csíkkal van elválasztva, amely elválasztja a kék és a narancssárga színt, míg az opcionális szénszálas versenyszám 9-ről 6-ra változik. A versenyszám módosítása közvetlenül emlékeztet a kétszeres Le Mans-díjas autóra. Végül, a szénszálas kerekek a Heritage modell opciós listájának részét képezik, helyettesítve a normál könnyűfém felniket.

Mivel a GT gyártásból csak két év maradt, bele kell húzni. A Ford szerint a 2020-as modell szállítása már folyamatban van a leggyorsabb megrendelők részére.

Ford GT 2020

Képek:Ford


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.