Autó

Ha szereted az autókat és a kávét, akkor megmutatjuk a kedvenc kávéfőződ

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.02 | 12:18

Van valami ebben a koncepcióban, amit elképesztő birtoklási vágyat kelt bennünk!

Ennek kell lennie a legszebb kávéfőzőnek, legalábbis az olyan autórajongóknál mint én, akik szerelmesek az ikonikus versenyautókba.


A Sajdin Osmancevic által tervezett koncepciós kávéfőző a legendás Bugatti Type 35 versenyautó előtt hajt fejet. Az 1924-ben debütáló Type 35 a Bugatti versenymodellek közül valaha volt legsikeresebb, több mint 1000 futamgyőzelemmel.

De még ha nincs is tudomása a háború előtti sok veterán autóról, akkor is beleszeret majd az apró részletekbe, amikor ránéz. Osmancevic kávéfőzője még mindig koncepció. A tervező adatai szerint a gép a Nespresso kávéfőzőhöz hasonló módon működik.

A kávéfőző a Bugatti legendás, fém hálóval ellátott patkórácsot mutatja leginkább, csakúgy mint eredeti versenyautó. A rácson található Bugatti logó elrejti a fúvókát, ahonnan a forró kávét érkezik a bögrébe. A kávéfőző fedele szintén úgy lett kialakítva, hogy úgy nézzen ki, mint a 35-ös íves motorházteteje. A kávéfőző három különböző színvilágban készül: acélkék, porkék és sötét csokoládébarna.

Őszintén reméljük, hogy ez a koncepció egyszer valósággá válik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.