Autó

Ilyen szörnyetegeket még nem láttál: elkészült az első két Koenigsegg Regera

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.15 | 12:03

A svéd szupersportautó-gyár összesen 80 darabot készít majd legújabb csúcsmodelljéből, mindegyiket tökéletesen a tulajdonosuk idényeihez szabva. A Regera 1 és a Regera 2 ennek megfelelően nem nagyon hasonlítanak egymásra, de mind a két autó gyönyörű.

Koengisegg_Regera_front_moretwist
(kép: koenigsegg.com/regera)

A prototípus még kékes-szürke színben pompázott, most viszont Genfben bemutatásra került az első két Koenigsegg Regera, amik már a tulajdonosok igényei szerint kerültek kialakításra. A svéd cég összesen 80 darabot szerel majd össze, mindegyik egyedi lesz.

Regera 1. zöld metal fényezést és barna belső kárpitozást kapott:

https://www.youtube.com/watch?v=1RZeFbO7uS4

A Regera hibrid meghajtással működik a V8-as benzinmotor az elektromotorok rásegítésével összesen 1700 lóerő teljesítményre képes, szóval egy igazi vadállat. A sebességét ezért le is kellett korlátozni, de alacsony értékre azért ne számítsunk: az autó végsebessége 410 km/óra, amik körülbelül 20 másodperc alatt képes elérni, de 100-ra már 2,7 alatt felpörög.

Regera 2. sem lett éppen csúnya ezzel a fekete piros színkombinációval:

[4k] 360′ Metallic Red Clearcarbon Koenigsegg Regera in detail at Geneva 2017

► Subscribe here: http://goo.gl/IkIKxo ——————————­­­———­—— ► Instagram: http://goo.gl/cVEQKG ——————————­­­———­—— ► Like us: http://goo.gl/YAdLja ——————————­­­———­——


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló