Autó

Pofátlanul erősre tuningolta az Audikat az Abt

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.04.07 | 08:48

Nem nyugodtak meg az Abt szakemberei, ameddig az RS6/RS7-es Audiból nem csalogattak még elő 140 lóerőt, persze az egész kocsi csodálatosra sikeredett, mondjuk 70 millióért legyen is tökéletes.

A vírus közepén sem pihent az Abt, a német tuning cég előásott a gyári négyliteres biturbó V8-ból még laza 140 lóerőt. A különbség azért nem a gyorsulásban számottevő, bár ott is 3,6 helyett 3,2 másodperc alatt érhető el a 100 km/h. Újra lett írva a program, kicserélték a turbókat, és a kipufogórendszert is újragondolták.

De igazából, a kinézet az ami sokat változott, szinte minden elem szénszálas lett, baromi morcos, és van is mire morcosnak lenni, 740 lóerő, és brutális gyorsulás. Azt kell mondanunk, ez a tuning meglehetősen jól áll a kocsinak, és nem lesz tőle bazári. Ennél jobbat álmodni se lehetett volna.

A 125-125 darabban limitált széria nem lesz olcsó, majdnem 70.000 euró az átalakítás költsége, és ebben nincs benne a kocsi 120.000 eurós induló ára, tehát a hetven millió környékén áll meg valahol az RS6-R illetve RS7-R átalakított változata.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló