Autó

Bedrogozva törte rommá a több mint negyed milliárdos autóját

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.04.09 | 16:48

A Gemballa által tuningolt Porsche Carrera GT-ből mindössze 25 darab készült, az egyiket most öt másik parkoló autóval összetörte a bedrogozott tulajdonos.

Kedd reggel New Yorkban többen is jelentették a rendőrségnek, hogy valaki ámokfutásba kezdett egy Gemballa Mirage GT-vel, és több parkoló autót is összetört. Persze mindenki azt gondolta, ellopták a több mint 250 milliót érő sportkocsit, de mint kiderült a tulajdonosa vezette. Bedrogozva.

A sofőr és egyben tulajdonos Ben Chen volt aki kora ellenére társtulajdonosa volt az amerikai Gold Rush Rally-nak. És pár éve összetört egy McLaren 12C Spyder-t is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valve & Piston (@valveandpiston) által megosztott bejegyzés,

A videón jól látszik, hogy rommát örve, leszakadt eleje ellenére is lepadlózta egészen addig ameddig nem fogták meg a rendőrök Ben-t. A Mirage GT-je rengeteg  videóban feltűnt és többször elmondta, hogy havonta egyszer legalább fogja használni, mert nem tesz neki jót, ha sokáig áll. Most biztosan sokáig fog állni. A Gemballa által tuningolt Porsche végsebessége 335 km/óra és egy 5,7 literes, V10-es motor van benne, 661 lóerő, és 465 Nm nyomaték leadására képes és 3,5 másodperc alatt van százon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló