Autó

Itt az olasz Nissan GT-R

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.22 | 08:16

A Nissan GT-R egész viszonylag kedvező áron kínál ízig-vérig gyors sportkocsit. Na, ez csak ízig-vérig sportkocsi, cserébe brutálisan drága.

A Nissan GT-R a két éve bemutatott prototípus kész változata.  Még 2017-ben indult egy Nissan-Italdesign együttműködés, melynek most lett meg a gyümölcse. A Persze ezt is a Genfi Autószalonon tervezték bemutatni, ami elmaradt. De három napja az olaszországi Tazio Nuvolari versenypályán megmutatta magát az olasz Nissan.

Nissan GT-R

A formaterven a tanulmányhoz képest nem sokat változtattak, bár nem is kellett. A színek tekintetében találunk némi eltérést, és egyes részek kevesebb figyelmet kapnak, de maga a karosszéria továbbra is egy végletekig csiszolt Nissan GT-R.

Nissan GT-R

Belsőleg is ugyan ez a helyzet. Minden eredeti és minden Nismo tuning. 3,8 literes biturbó amely 720 lóerőt tud leadni. Az együttműködés keretében az autóból mindössze félszáz darab készül, 990 ezer eurós áron. Ami elképesztően sok, ha figyelembe vesszük azt, hogy az alap 100 ezer euró a Nismo tuningot pedig 210 ezer euró és már az is 600 lóerő felett van. El fog fogyni, de én azért egy millió euró körül mást vennék.

Nissan GT-R


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló