Autó

Ilyen az ha modern autók ütköznek régiekkel, megdöbbentő videó!

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.06.26 | 14:18

Az autógyártás fejlődése magával hozta a biztonság fejlődését is, sokkal nagyobb esélyünk van megúszni egy baleset, ha modern autóban ülünk. De ha nem hisztek nekünk, nézzétek meg ezt a pár perces videót!

Az első gépjármű-modelleket és terveket már 15. században megrajzolta Leonardo da Vinci. Az első gőz, az elektromos, a benzin hajtású autóknál még egyáltalán nem volt szempont a vezető illetve az utas biztonság. Az autógyártás fejlődésével az autók biztonsági tulajdonságainak fejlődése is alapvető volt. Ezek az innovációk mind alapvető szerepet játszanak az autóbalesetekből adódó sérülések és károk számának csökkentésében.
Az autógyártók hosszú utat tettek az autóbiztonság történetében, előkészítve az utat a továbbfejlesztett globális biztonsági előírásokhoz.

A statisztikák szerint egy járművezető tízszer nagyobb valószínűséggel szerez halálos sérüléseket egy ütközés során, ha egy 30 éves járművet üzemeltet, mintha egy új modellben ülne, ezt szemlélteti remekül ez a videó. Érdemes megnézni!ú

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló