Autó

Ismerjétek meg Godzillát, az off-road Nissan GT-R-t

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.07.21 | 14:19

Ha közúton és pályán egyaránt jól használható autód van, és elgondolkodtál azon, milyen lehet terepen, akkor ezt neked találták ki. De egész egyszerűen, jól áll neki ez a morcosítás.

Ha van egy utcán és pályán egyaránt jól használható sportkocsid, akkor adja magát az, hogy néha megnéznéd mit tud terepen. Főleg akkor, ha összkerék-hajtásúként amúgy is jó a Nissan GT-R tapadása. Egy hollandiai műhelyben úgy döntöttek, hogy nem csak gondolatban adja az off-road változat, ezért megépítették és eléggé keményre sikeredett.

A 3,8 literes biturbó V6-ot 485-ről 600 lóerőre húzták, így három másodpercen belül gyorsul százra, és 300 km/óra felett van a végsebessége, a Godzilla név adja magát, és a sportautót 95 ezer euróért lehet megvenni.


A cég korábban egy Bentley Continental GT-t és egy Lamborghini Gallardo-t is terepjárósított, szóval nyugodtan mondhatjuk, hogy valószínűleg tudják mihez kell ilyen esetben hozzányúlni. Magasabb lett, és szélesebb is. A futómű hangolása megfelel a gyengébb murvás, illetve homokos terepnek is, de azért utcán és pályán is megállja a helyét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló