Autó

Ez a steampunk G Mercedes a kedvenc kocsink a héten

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.09.15 | 11:19

Mi az: fél millió dollár, több mint 5000 munkaóra van benne, és iszonyatosan kéne? Naná, hogy ez a Merci!

A Mercedes-Benz G-Wagen mindig is kedvelt volt az autóstulajdonosok körében, és készült már aranyburkolatú változatoktól kezdve, a baljós külsejű Brabus modellekig szinte minden. A Carlex Design lengyel márka azonban most egy valóban egyedülálló G-Wagen fejlesztett ki, amely garantáltan megfordítja a fejeket utána. Íme a G-Wagen Steampunk Edition, egy testreszabott AMG G63-at, amelyet egyedi bőr belső térrel, fapadlóval és réz elemekkel díszítenek, hogy a steampunk életérzést a legmagasabb szintre emelje.

A személyre szabott G-osztály legmenőbb része azonban a kézzel készített réz tető, amelyet ékszerészek és tervezők közösen alkottak meg, és a Steampunk Edition mindegyike egyedi tetőrajzot tartalmaz.

A testre szabott tető mellett a pótkerék is egyedi burkolatot is kap, továbbá réz színű felniket is dobtak rá. Egy autó elkészítése több mint 5000 órán át tart. Azonban a belső tér lesz az, ami olyat dob a kocsin, hogy garantáltan le fog esni az állad. A sötétbarna bőrbe burkolt kabin, tömör fából és rézből áll össze, és valóban azt érzed, hogy ez a megtestesült steampunk mennyország.

A Carlex Design 10 darabot készít el belőle összesen. A vállalat szerint az átalakítási költség körülbelül 350 000 dollár, ami nem tartalmazza az AMG G63 150 000 dolláros árát. Ez azt jelenti, hogy félmillió dollárt kell kifizetnie annak aki erre vágyik. Ha lenne felesleges fél millió dollárom, tuti hogy beneveznék egyre, hiszen a Carlex szerint még mindig van néhány eladó belőle.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló