Autó

2019-ben érkezik az első elektromos Porsche

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.18 | 14:14

A Misson E a tervezetnél egy évvel korábban a piacra kerül, és nem is lesz olyan drága. Mármint a többi Porsche modellhez képest.

A nagy elektromos autó körképünkben egyszer már rácsodálkoztunk a Porsche Mission E-re, az akkor jósoltakhoz képest nem 2020-ban, hanem a legfrissebb hírek szerint már 2019-ben megérkezik a német gyártó legelső tisztán elektromos modellje. A bejelentést a cég a frankfurti auto show-ra tartogatta, ahol azt is elárulták, hogy a Panamerával egy árban adják majd a Mission E-t, aminek az alap modellje 95000 euronál kezdődik, ami körülbelül 28,5 millió forint.

The design of the Concept Study Mission E

No matter what we build, it will always be a sports car. A fact readily apparent when looking at the design of our Concept Study Mission E. Get behind the scenes of the Porsche Design Studio in this video to learn more about the exterior and interior design.

A 2015-ben bejelentett négy autós sportautó 600 lóerős motort kapott, a végsebessége pedig valahol 250 km/óra körül lesz. A hatótávolsága sem elhanyagolható, egyetlen töltéssel 500 km feletti távolság megtételére lesz majd képes.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló