Autó

Playboy-nyuszik és milliárdos értékek a Hungaroring Classicon, gyere, és ess ámulatba te is!

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.30 | 18:32

Ilyen még nem volt Magyarországon: így néz ki a Hungaroring Classic.

Ha imádod az autókat, akkor feltétlen ott a helyed. Ha nem, akkor meg azért. Egy átlagos autóbolond térdre hull és hálát ad Istennek, hogy ilyet láthat, de egy „civilnek” is könnybe lábad a szeme a Hungaroringen.

Már a parkolótól is nehéz elszakadni, az is tele van gyönyörű oldtimer autókkal, de aki megelégedne a parkolóbeli látvánnyal, magával szúrna ki, hiszen az igazi csemege fent van, a pálya melletti boxoknál. Most először van Magyarországon a Hungaroring Classic, amiben az ’50-es, ’60-as, ’70-es évek autói mérik össze erejüket. A futamok 45-120 percesek, de aki nem a lelátón van, annak is akad szórakozás. A boxokban a futamok alatt is szerelgetik a verseny előtt vagy után a gyönyörű autókat és ameddig a szem ellát, mindenhol oldtimer kocsik vannak: fecskefarkú Cadillac, csillogó Mercedes, szerény zöld Triumph. Ezek a versenyek közti időben felvonulnak, szóval nem csak álltukban lehet őket látni. A legóvatosabb becslés szerint is több milliárdos érték parkol a ringen. Talán elég, ha annyit mondunk, az egyik sofőr hallotta, ahogy az angol és francia autóbolond turisták azt állították, ilyen klassz autókat ilyen minőségben és mennyiségben még soha nem láttak. Nem beszélve a pályán köröző kocsikról.

A VIP-vendégeknek Playboy-nyuszis kíséret jár – szóval aki szeretne bombázókkal lejteni a pálya mellett, válassza a drágább jegyet.

A versenyre azt kérték, mindenki öltözzön a kornak megfelelő stílusban. Ez a kérés nemigen ért célt, de ahol igen, ott nagyon, elég csak megnézni a bolondos afroparókában lófráló párt.

A verseny még vasárnap is folytatódik, szóval semmiről nem késtél le! Nézd meg fotóinkat és látogass el vasárnap a Hungaroringre. Garantáljuk, hogy nem bánod meg!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.