Autó

A Fiat 500-as modellje kapott egy plusz ajtót, és még mindig szexi

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.24 | 09:18

Hát igen, az olaszok még mindig elképesztően dögös autókat tudnak tervezni, és ez a teljesen elektromos modell, talán a legpraktikusabb városi kocsi.

A vadonatúj 500-ast a trendeknek megfelelően teljesen elektromos hajtással mutatta be a Fiat, most pedig itt egy érdekes változata ami nekünk nagyon tetszik. A nem túl nagy autót megdobták egy plusz oldalajtóval, hogy hátul is könnyebb legyen a be illetve kiszállás.

Az elődhöz hasonlóan ebből is több kiadás érkezik, lesz belőle nyitott kivitel és ez a négy ajtós furcsaság. Ami minden megoldásában iszonyatosan cuki. És ez az autó legnagyobb előnye, hogy stílusos. Hát igen, ebben mindig jók voltak az olaszok. A plusz ajtó a jobboldalon helyezkedik el, és hátrafelé nyílik.

Így akár kisgyerekkel vagy nem tervezett utasokkal is használhatóbb lesz az új 500-as, persze a hossza nem változott, ezért ez sem lesz a legkényelmesebb hátul.

Technikai paraméterekben megegyezik a sima kivitellel, az elektromotorja ennek is 118 lóerős és a benne lévő 42 kilowattórás akkumulátorral 320 kilométer a hatótáv. Ha nem kell a plusz ajtó, viszont spórolni akarunk, akkor lesz belőle egy mindössze 23 kilowattórás kasival szerelt modell is, annak teljesítménye 95 lóerő lesz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló