Autó

Íme a legelborultabb Rolls-Royce színek

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.25 | 13:48

A brit luxusautó limitált kiadású extravagáns neonszínű Rolls-Royces, valahol tényleg egészen elképesztő!

Amikor luxusautókról van szó, akkor legyen az a mottó: “Ha megvan, akkor pompázzon”.
És nincs annál jobb módszer erre, mint ha minden tekintetet vonz a színe, ugyan néhány hete a Lamborghini új neonszínekkel egészítette ki V10-motoros szuperautó kollekcióját a Huracán EVO Fluo bemutatásával.


És most a Rolls-Royce felfedte über-exkluzív Neon Nights autósorozatát, amelyeket élénk színekkel díszített. A Rolls-Royce-t egészen a legutóbbi időkig nagyon hagyományos, konzervatív luxusmárkának tekintették, és az ilyen élénk színek használata teljesen elfogadhatatlannak tűnt volna. A brit luxusmárka azonban most lassan átalakul, új ötletekkel rukkol elő, a Neon Nights sorozat a bizonyítéka ennek a változásnak.

A Neon Nights sorozat a nagy sikerű pasztell színű autók triójának folytatása, amely tavaly debütált. A sorozat számára három élénk neonszín készült, és állítólag a természet ihlette őket. A hivatalos kiadvány szerint a Mirabeau Blue-ban kínált Cullinan a Közép- és Dél-Amerikában található Rhetus Periander lepke élénk szárnyai ihlette.

A Wraith Black Bade az ausztrál zöld levelibéka mintájára Lime Rock Green festéket kap, és a Dawn Black Badge elkészült az Eagle Rock Red-ben, amely a Hawaii-on őshonos örökzöld fa ihletett. Kéne? KÉNE!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló