Motor

Neo-retro motorokkal támadnak a kínaiak – De ki a célközönség?

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.30 | 19:18

A Colove két újabb 321F alapú motorkerékpárt mutatott be, melyek meglehetősen eltérőek. Ez a két modell a márka új neo-retro kínálata, amelyek vagy standard beállításban, vagy cafe racer kinézetben érkeznek.

A barna ülésnek és a festésnek köszönhetően retró elemeket láthatsz mindkettőn, de ez a vonal azért egy kicsit megkérdőjelezhető. Talán ez a Colove utolsó felhasználása a 321F platformnak, mielőtt átáll a 400 köbcentis négyhengeresre, ami még idén érkezik.

Akárhogy is, a neo-retro 321F ikermotorok kissé furcsa látványt nyújtanak néhány meglehetősen érdekes dizájnválasztásnak köszönhetően, amelyek bizonyos értelemben segítenek a modellnek kitűnni. A vázaktól a motorig mindkét motor hasonlít egymásra, a fő különbség a kinézetben lesz. A kérdés csak rajtad áll, hogy burkolat nélküli és egyenes üléspozíciót, vagy behúzott, motorháztetővel ellátott üléspozíciót szeretnél.

Ha már a motorról beszélünk, korábban már beszámoltunk arról, hogy a Colove 321-es sorozatú motorkerékpárjai mechanikailag feltűnően hasonlítanak a Yamaha R3 és MT-03 motorkerékpárokra. Még a teljesítményadatok is közel azonosak, a Colove mindössze egy lóerővel marad el a Yamaha modelljeitől.

Talán azt is mondhatnánk, hogy a Colove megelőzte a Yamahát azzal, hogy egyfajta XSR 300-at adott ki.

A váz egyébként közös a Colove NK321R és NK321RR naked és sportmotoroknál. Úgy tűnik, hogy a márka egy olyan stíluscsomagra törekszik, amely segít diverzifikálni a márka kínálatát. A modellek még nem kerültek piacra, és ezek a képek a modellek kínai típusengedélyezési kérelméből származnak, így biztosra vehető, hogy a Colove elég hamar piacra dobja őket.

Láttad már legújabb videónkat? Ha még nem, akkor nézz bele! 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló