Motor

Ez a Harley-Davidson egy guruló emberi koponya – ennél vadabb motor talán nincs is

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.09 | 13:48

A közzétett információk szerint az egyedi háromkerekű Harley teljes építési költsége 154 000 dollár körül van.

Az emberi koponya mint dizájnelem használata igen elterjedt az egyedi motorkerékpár-építési szcénában, amióta az 1950-es években az Egyesült Államokban elindult az egész custom chopper-vonal. Legyen szó akár gyönyörű festékszórós műalkotásokról vagy lenyűgöző szobrászati formákról, az emberi koponya a legnépszerűbb dizájntéma a custom choppereknél, köszönhetően a halálhoz és a sötét oldalhoz kapcsolódó szimbolikájának.

Ez az egyedi Harley-Davidson azonban teljesen új szintre emeli a koponya témát. Ez az őrült Harley-Davidson trike 1998-ból származó egyedi karosszériával rendelkezik, amely úgy néz ki, mint egy óriási koponya cilinderrel. A hivatalosan Skull trike-nak nevezett vad alkotás a Mecum 2022. januári aukcióján lesz látható a floridai Kissimmee-ben.

A hirdetéssel együtt közzétett információk szerint az egyedi háromkerekű Harley teljes építési költsége 154 000 dollár körül van. Az őrült karosszéria alatt egy szürke színű Harley-Davidson trike lapul, amelyet egy 1340 köbcentiméteres V-twin hajt.

A trike-ot rugós első villával is felszerelték, ami a Harley choppereknél nagyon népszerű. A trike hátsó üléspadot is kapott, amelyen két ember is kényelmesen elfér, és a zárt utastér légkondicionálót is kapott. Ha ez nem elég őrültség, a trike egy utánfutót is vontathat, amely koporsóhoz hasonlóan van kialakítva. A Mecum hirdetése szerint a koporsós utánfutó egy generátort, egy üzemanyagtankot és egy füstgépet rejt magában.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló