Bulvár

Megszólalnak az egymással házasodó unokatestvérek

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.15 | 18:18
  • trendindex: 3

Angie és Michael története óriási port kavart az egész világon: ő az a pár, akik akár 5 év börtönre is számíthatnak, ha gyermekök születik. Most megszólaltak ők is.

Míg egyes kultúrákban teljesen természetesnek számít, hogy az unokabátyak feleséget választhatnak az unokahúgok közül, és a többi kérővel szemben előválasztási joguk van, a nyugati társadalmakban ez még mindig tabu. Nem csoda: számos kutatás bizonyítja, hogy a genetikai rendellenességek aránya az ilyen kapcsolatból születő babák esetében brutálisan nagy.

Michael és Angie erre azonban éppúgy ügyet sem vet, mint a társadalmi tabura, ami a vérfertőző kapcsolatokat körüllengi. A Barcroft TV kisfilmjében végre megszólaltak, és elmondják, hogy ők mindig is ismerték egymást, tudtak egymás első szexuális próbálkozásaikról és plátói szerelmeiről, és amikor kissé felcseperedve az igazi szerelmet kezdték keresni, egymást találták.

“A család ezen persze kiborult. Amikor anyám látta, hogyan érünk egymáshoz, milyen gyengédséggel, azonnal félrehívott és kérdőre vont, hogy hé, mi folyik itt, és hogy ezzel azonnal le kell állni. De akkor már késő volt, már menthetetlenül egymásba szerettünk”

– mondja Michael. A pár Coloradóba utazott, ahol legális az unokatestvérházasság, de a közös gyerek ügye még mindig tabu. Utahban, ahol élnek, ezért 5 év börtön jár.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.