Bulvár

Először mutatkozott Meghan nyilvánosan a királynő döntése után, és már nem úgy öltözik, ahogy egy hercegné – fotó

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.17 | 06:48
  • trendindex: 4

Itt vannak az első képek róla a Megxit óta.

Először jelent meg egy nyilvános eseményen a királyi családban kitört botrány óta Meghan Markle. Persze nem Angliában, hanem Kanadába, ahová a férjével való nagy bejelentésük után repült – azonnal. A hercegné a sorsukról döntő nagy családi kupaktanácson sem vett részt a hét elején, egyes brit sajtóhírek szerint ezt meg is tiltották neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan & Harry News (@meghan_harry_news) által megosztott bejegyzés,

Ahogy azt korábban megírtuk, a zártkörű találkozón hozta meg végleges döntését a királynő, aki végül engedélyt adott arra, hogy Harry herceg és felesége, Meghan hercegné a jövőben önálló, a monarchiától anyagilag független családi életet éljen. II. Erzsébet királynő természetesen nehéz szívvel hozta meg ezt a döntést, és inkább azt szerette volna, ha Harry és felesége a királyi család teljes jogú tagja marad. Harry múlt hét szerdán jelentette be a nagy port kavart döntését az Instagramon, miszerint Meghannal együtt visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepétől.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,


A bejelentést és a királynő hétfői döntését követően Meghan szerdán jelent meg először a nyilvánosság előtt, méghozzá Vancouverben, két jótékonysági eseményen. Az ex színésznő egyáltalán nem úgy öltözött fel a találkozókra, mint ahogy megszokhattuk tőle az elmúlt közel két év során, és ezt láthatóan nagyon élvezte is. Meghan nagyon lazára vette a figurát, és egy hosszú parka kabátban, egy szűk nadrágban, egy egyszerű pulóverben és egy lapos talpú csizmában szállt fel egy hidroplánra, amely a Kanada Brit Columbia tartományához tartozó Vancouver-szigetről repítette Vancouverbe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan & Harry News (@meghan_harry_news) által megosztott bejegyzés,


Ott elsőként meglátogatott egy nőket segítő szervezetet, amely azért küzd, hogy a lányoknak is egyenlő jogaik legyenek a tanuláshoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Harry and Meghan❤ (@harrymeghanprince) által megosztott bejegyzés,

Délután pedig egy másik egyesülethez ment el, ahol rászoruló anyákat segítenek ruházattal, élelmiszerrel. A centrum több képet is posztolt a találkozóról. A szervezet igazgatója elmondta, hogy Meghan több mint egy órát töltött velük, és igen érdeklődő volt a munkájuk iránt és a közösségükben megforduló nők életkörülményei, problémái felől is kérdezett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan & Harry News (@meghan_harry_news) által megosztott bejegyzés,

Címlapkép: MTI/EPA/Andy Rain


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló