Bulvár

Hármasban szexelt a volt barátnője anyjával és egy haverjával, most szerelmes belé

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.20 | 16:49
  • trendindex: 2

Egyszerűen nem tud másra gondolni a 26 éves srác, aki elküldte a sztoriját a The Sun nevű angol lapnak.

123rf

“Megint találkozni akar velem, emiatt izgatott vagyok, de bűnösnek is érzem magam. Hat hónapja szakítottunk a volt barátnőmmel, akivel három évig voltunk együtt. Mindketten ápolónak tanultunk, és már ideje volt, hogy a saját utunkat járjuk, azóta is beszélünk.

Egy délután megláttam a volt barátnőm 43 éves, vonzó anyját egy kávézóban, integetett, majd egy órán át beszélgettünk. Javasolta, hogy menjünk tovább egy bárba egy rendes italra, így történt. Néhány pohár bor után flörtölt velem, csókolgatta a fülemet, később csatlakozott hozzánk egy barátom is.

Később a fülembe súgta, hogy mindkettőnket nagyon vonzónak tart, és szeretné velünk tölteni az éjszakát. Perceken belül hívtunk egy taxit, amivel elmentünk a haverom lakására. Életem legjobb szexe volt, szerelembe estem.

Pár nappal később átmentem a volt barátnőmékhez vacsorázni, ahol az anyja megkérdezte, van-e kedvem még egy körhöz. Nem tudom, mi tévő legyek, nem akarom megbántani az exemet, de vágyom az anyjára.”

A The Sun tanácsadója, Deidre szerint teljesen más életszakaszban vannak, ami rengeteg nehézséggel járhat, de az igaz szerelem megéri.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló