Bulvár

Semmilyen kezelés sem segített súlyos cisztás pattanásain

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.21 | 18:48

A 25 éves Madeline Roberts 9 éve küzd súlyos pattanásos bőrrel, hosszú ideig csak meghalni akart, mert szégyellt emberek közé menni. Ma már boldog.

Madeline természetesen rengeteg kezeléssel próbálkozott: kozmetikai, életmódváltással kapcsolatos, pszichés belső munkával is igyekezett megszabadulni a pattanásoktól. Kilenc éven keresztül semmilyen megoldás nem bizonyult hatékonynak, ezért nagyon súlyos önértékelési válságba került. Voltak időszakok, amikor csak rengeteg sminkkel az arcán merte elhagyni a házat, és gyűlölte magát, az élethez sem érezte magát elég erősnek.

Amikor Trevorral megismerkedtek és egymásba szerettek, nem akarta elhinni, hogy ez megtörténik:

“Gyakorlatilag őrültnek tartottam, amiért vonzónak talál. Azt hittem, egy napon majd felébred és rádöbben, kivel él, hogy ronda a bőröm. Utólag látom, hogy én éreztem úgy, hogy nem vagyok szeretetre, szerelemre érdemes, nem mások”

– sírja el magát.

Madeline azóta megunta a rejtőzködést, és már smink nélkül is mer mások előtt mutatkozni. Instagram-oldalával az a célja, hogy másoknak is segítsen, akik hozzá hasonló súlyos bőrproblémával küzdenek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló