Bulvár

Hagyta éhen halni 3 éves lányát, és elment egy hétre bulizni

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.24 | 11:18

Akár 20 év börtön is várhat a 21 éves anyára, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt. Kevés.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#моймаленькийвредныйгном#mylittlegirl#krissssss#моявселенная❤️#любовь#счастьеесть💞#умничкамоя

Мария Пленкина (@mary_boo_o) által megosztott bejegyzés,

Maria Plenkina az oroszországi Kirovban nevelte hároméves kislányát, amikor rájött a bulizhatnék. Kitett két virslit, egy kis maradék csirkehúst és egy pohár joghurtot a hároméves gyerekének, elzárta a vizet és kikapcsolta a fűtést a házban, bezárta az ajtót, és elment bulizni. Egy barátnőjéhez ment, aki mindössze 15-20 perc sétára lakott, és neki azt mondta: a kis Kristinára egy ismerős vigyáz. Minden este eljártak szórakozni, bulizni, pasizni, de Plenkina egyetlen egyszer sem nézett rá a gyerekre.

A kislányra a nagymama talált rá egy hét után, a gyerek 3. születésnapján. A mama azért ment el hozzájuk, hogy boldog születésnapot kívánjon a kicsinek. Már nem volt kinek: meztelenül feküdt a gyerek a szeméttel teleszórt, hideg lakásban, élettelenül. Jól látszott, hogy miután a csekély mennyiségű élelmiszer elfogyott, a kislány mosóport kezdett enni, annyira éhes volt.

Az eset 2019 februárjában történt, de az előzetes letartóztatást követő tárgyalássorozat a napokban vette kezdetét. Plenkina állítja, nem állt szándékában megölni a gyereket, ezzel együtt 20 év börtön elé is nézhet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Мария Пленкина (@mary_boo_o) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló