Bulvár

Beckhamék titokban ismét hűséget fogadtak egymásnak

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.30 | 14:18

David Beckham a BBC 4 Radio Desert Island Discs című híres műsorának vendége volt. A megható beszélgetés során merült fel az is, hogy a David és Victoria idén ünneplik a 18. házassági évfordulójukat.

Fotó: Getty Images / Anthony Harvey
Fotó: Getty Images / Anthony Harvey

Az álompár 1999-ben elég extravagáns esküvői ceremóniával és lagzival ünnepelte a szerelmet, de David Beckham elárulta, hogy azóta megújították fogadalmukat feleségével, szűk családi körben.

Tényleg nagyon túltoltuk az esküvőt. Azóta megerősítettük a fogadalmainkat egy sokkal intimebb közegben, nagyjából hat embert hívtunk meg az otthonunkba –

meséli az ex-focista.

Beckham arról is beszélt, hogy természetesen náluk sem minden tökéletes, de nincsen olyan nehézség, amit együtt ne tudnának leküzdeni.

Ha nehéz időket élünk, akkor mindent megbeszélünk, hiszen nincs senki, akinél jobban ismernénk a másikat. Hogy azért maradunk együtt, mert szinte már márkanévnek számítunk? Természetesen nem. Azért vagyunk még mindig együtt, mert szeretjük egymást. Azért maradunk együtt, mert van négy csodálatos gyerekünk. Persze, hogy vannak rögösebb időszakok, de ezeken egy családként lendülünk túl.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.