Bulvár

Ez a 10 éves kisfiú vallotta magát apának, de az orvosi vizsgálat mást mutat

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.16 | 15:22

Néhány hete hatalmas port kavart Oroszországban egy 13 éves kislány terhessége, akit állítólag 10 éves barátja ejtett teherbe.


A 13 éves Darya és a 10 éves Ivan esete óriási botrány lett, a kisfiú azonban beleállt az ügybe, és állította: csak ő lehet az apa, mivel barátnőjének mással nem volt viszonya. Ezt maga a kislány és szülei is megerősítették, azonban mivel Ivanon még a pubertás jelei sem látszanak, orvosi vizsgálatokat végeztek a kisfiún, és kiderült: még nem elég érett a teste ahhoz, hogy gyermeket nemzzen. A tesztoszteron még nincs jelen a szervezetében elegendő mértékben, azonkívül maguk a herék és a nemi szerv is fejletlen. Igen ám, de ha nem ő az apa, akkor vajon ki lehet az?

A hatóságok most őrizetbe vettek egy 15 éves fiút, akit több tanú is látott a 13 éves kislánnyal, így aztán elképzelhető, hogy ő a felelős a történtekért. Persze ahhoz, hogy az apasági tesztet el lehessen végezni, meg kell várni, amíg a baba világra nem jön. Oroszországban még ilyen esetekben sem engedélyezett az abortusz.

Forrás: Ragazze


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló