Bulvár

Aleska nem titkolózik: nyíltan beszél majd gyermekének pornós múltjáról

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.19 | 10:48

Sáfrány Emese boldogan várja párjával első kisbabájukat, akit idővel beavat majd felnőtt filmes múltjába.

Anyai örömök elé néz Sáfrány Emese: első gyermeküket várják ugyanis párjával, Hornyák Ádámmal!

A légtornász igyekszik kiélvezni várandóssága csodás pillanatait, amelyet gyakran megoszt közösségi oldalán is – az interneten azonban nehezen lehet megúszni negatív hozzászólások nélkül. Így “természetesen” neki is kijutott a rosszindulatú megjegyzésekből pocakos képei alatt – legutóbb például arra utalt egy kommentelő, mit szól majd az egykori felnőtt filmes színésznő gyermeke, ha idősebb korában megismeri édesanyja múltját.

Ez támadási felület, és a jövőben is az lesz. Azt, hogy miként éltem az életem a múltban, nem tehetem meg nem történtté, de tudom, hogy ki tudtam lépni abból a szerepből, és a hátam mögött hagytam. Nem utolsó sorban tanultam belőle, és most nem az az ember lennék, aki vagyok, ha nem jártam volna végig ezt az utat

– idézte a Ripost Aleska szavait, aki nem tervezi titkolni gyermeke elől ezt a karrierjét sem.

El fogom neki mesélni, de bízom benne: olyan gyereket fogok nevelni, aki elfogadó lesz, és megérti, hogy ez botlás volt az életemben, amiből tanultam, és meg tudtam változtatni az életem ezen részét. Két vállalkozást vezetek, és van egy férfi mellettem, akivel várjuk közös gyermekünket. Kell ennél több? Tanultam abból az időszakból, és a gyermekemnek majd azt is el tudom mondani, meg tudom tanítani, mit ne te­gyen és mit igen.

Forrás:Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló