Bulvár

Már 40 napja tartja vissza a székletét a börtönben egy drogkereskedelemmel gyanúsított férfi

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.01 | 15:33

A rendőrök szerint lenyelte az árut, úgyhogy árgus szemekkel figyelik, hogy mi jön ki belőle. Csakhogy a pasas eddig nem használta a cellájába rakott speciális WC-t.

(kép: Pixabay)

Rekordot döntött egy fogvatartott az Egyesült Királyságban, aki már 40 napja nem hajlandó elvégezni a nagydolgát a cellájában (a korábbi rekorder 32 napig bírta). A férfit drogkereskedelem vádjával vitték be, az elfogásakor pedig valamit a szájába vett, a rendőrök szerint így próbálta meg eltüntetni az árut, ezért meg akarták vizsgálni a székletét, ő azonban immár 40 napja tartja sikeresen magában a salakanyagot.

A gyanúsított állítása szerint ő csak csirkét evett, akkor viszont furcsa, hogy miért áll ellen a biológiai folyamatoknak. Valószínűleg arra játszik, hogy hamarabb kiengedik, minthogy elveszítse az uralmat a záróizmai felett, de a hatóság már korábban kinyilvánította, hogy kivárják a dolgot. Egy hashajtó vagy egy röntgen vizsgálat persze mindenre fényt deríthetne, de a rab ezeket visszautasította, helyette inkább sanyargatja magát, bár nem valószínű, hogy megússza a dolgot. Sőt, csúnyán pórul járhat, mert ami bemegy, annak ki is kell jönnie, már így is nagyon magas ennek a kis akciónak az egészségügy kockázata. Akár bele is halhat, ha folytatja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló