Bulvár

Meghan Markle “véres gyémántot” kapott ajándékba a szaúdi koronahercegtől – Félrevezette a nyilvánosságot?

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.03 | 15:34

A Times és a 444 szerint Meghan, Duchess of Sussex, titkolni akarta, hogy egy gyémántfülbevalót, a gyilkossággal vádolt szaúdi koronahercegtől ajándékba kapott volna.

444 írta, hogy Meghan Markle, Harry herceg felesége a 2018-ban Fijin, egy állami vacsorán viselt gyémántfülbevalóját nem kölcsön, hanem ajándékba kapta, méghozzá a szaúdi koronahercegtől, akit azzal vádolnak, hogy az ő utasítására öltek meg egy újságírót.

Először a Times hozta le, hogy Markle és a palota 2018-ban félrevezette a nyilvánosságot, amikor azt mondták, hogy az ékszert a hercegné csak kölcsönkapta. A lap értesülései szerint Markle kérte arra a palotában dolgozókat, hogy

…ha a ruhájáról és kiegészítőiről kérdeznék őket, mondják azt, hogy a fülbevalót kölcsönkapta.

A Times információi szerint azonban azokat ajándékba kapta és ezt ő is tudta. Markle ügyvédei tagadják, hogy félrevezettek volna bárkit is aazzal kapcsolatban, hogy honnan vannak a fülbevalók.

Ráadásul a 444 értesülése szerint, Meghan ugyan ezt a kétes eredetű fülbevalót viselte apósa, Károly herceg, 2018 novemberében tartott születésnapján a Buckingham-palotában is.

Mindezekhez még hozzá tartozik a Duchess, állítólagos temperamentuma, amivel a Times vonatkozó cikke szerint, terrorban tartotta a palota dolgozóit is, a lapnak nyilatkozó, de meg nem nevezett forrás szerint

soha semmi nem volt elég neki

és többször megalázta őket, de hogy miként, azt nem részletezték. Markle mindezt tagadta.

Foprrás Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló