Bulvár

Megrázó! Gáspár Evelin életére tört volt barátja!

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.03 | 08:19

Kutyaszorítóba került Győzike lánya, az azóta szép fiatal nővé érett Evelin. Exe zaklatja őt, aki nem képes feldolgozni a szakítást.

“Zaklatás áldozata vagyok. A volt párom, akivel egy évig jártunk, az év eleji szakításunk óta az életemre tör. Üzenetekben zaklat, nem ritkán személyesen is megkeres, de arra is volt példa, hogy az autóm szélvédőjét betörve találtam. Képtelen elfogadni, hogy továbbléptem”

– vezeti fel ijesztő posztját a fiatal lány.

“Sokszor próbáltam megértetni vele a helyzetet, de sajnos mindhiába. A nyilvánosságban nem beszéltem a történtekről, egyrészt nem akartam a magánéletemet kiteregetni, másrészt olyan típus vagyok, aki siránkozás helyett a megoldásra törekszik, de a volt párom mostani lépésénél úgy érzem, itt az ideje felszólalnom. Elég! Elegem van abból, hogy egy értetlen férfi azt gondolja, a fizikális erejével, vagy zsarolással megváltoztathatja az érzéseimet, és magához láncolhat. Hogy azt gondolja, a titokban rólam készített, provokatív képei hatására majd megijedek és visszamegyek hozzá”

– teszi hozzá.

Majd kitér arra is, hogy szeretne nőtársainak segíteni:

“Szeretnék a hasonló helyzetbe került nőtársaimnak üzenve erőt adni: ne engedjenek a mentális erőszaknak! Ki kell állnunk magunkért, mert bizony ezek a zsaroló kapcsolatok előbb-utóbb bántalmazóvá válnak. Ha megérzi egy férfi, hogy hatalma van felettünk, könnyen visszaélhet vele. Én, a származásom ellenére az egyenjogúságban hiszek, eszem ágában sincs félelemből, vagy kiszolgáltatottságból együtt maradni valakivel. Az én esetemben az a különbség, hogy az egykori párom titokban, például zuhanyzás közben készítette rólam azokat a képeket, amikkel most zsarol. Az én értékrendembe nem fér bele, hogy meztelen, vagy szex közbeli képeket készítsek, de nem ítélem el azokat, akik ebben lelik örömüket. Azt viszont undorítónak tartom, ha valakiről bosszúból intim felvételeket tesznek közzé, legyen az áldozat civil, vagy közszereplő”

– az ő esetében is ugyanez történt, a férfi szex közben képek publikálásával zsarolja őt.

“Amit nekem ebből a helyzetből kiindulva tisztáznom kell magamban az, hogy a jövőben megbízhatok-e egyáltalán bárkiben, vagy az ismertségem miatt tisztálkodás közben is azt kell figyelnem, nehogy a pasim titokban olyan fotókat készítsen rólam, amiket a későbbiekben felhasználhat?
Őszintén szólva én nem szeretnék a volt páromnak rosszat. A kapcsolatunk alatt is segítettem. Egyszerűen azt szeretném, ha elfogadná, hogy vége, és nem próbálná pokollá tenni az életemet”

– írja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@evelingaspar által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló