Bulvár

Bevallotta a feleségének, hogy megcsalta a legjobb barátnőjével, nem számított arra, ami ezután jött

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.06 | 07:18

A The Sun terapeutáját kereste fel egy férfi azzal, hogy színt vallott a feleségének, de ő nem hisz neki.

Illusztráció: Pixabay

“Viszonyom volt a feleségem legjobb barátnőjével, aztán egy kollégámmal is. A feleségem barátnője megtudta, hogy nem csak vele jöttem össze, és beköpött a feleségemnél, hogy félreléptem egy kollégámmal. Ezután elmondtam a feleségemnek, hogy a barátnője is megvolt, ezt viszont nem hitte el, ugyanis a barátnője tagadja az egészet.

Én 49 vagyok, a feleségem 48, és néhány évvel ezelőtt kiszáradt a házasságunk, nem megy a szex és sokat veszekszünk. Ekkor kértem a legjobb barátnőjét, hogy találkozzunk és beszéljünk arról, hogy mi a baj köztünk. Egy bárban voltunk, elmondta, hogy minden kapcsolat hullámzik, jó érzés volt, hogy valaki figyelt rám és meghallgatott. Ittunk még párat, ölelkeztünk, és mire észbe kaptam, már csókolóztunk is. Felmentünk a lakására, a férje ugyanis üzleti úton volt.

Három hónapig tartott a viszonyunk, aztán befejeztük, tudtuk, hogy rosszat teszünk.

Otthon viszont nem javult a helyzet, egy kollégám pedig flörtölni kezdett velem, és nem tudtam ellenállni, bent maradtunk tovább az irodában, és szexeltünk. Mint kiderült, a kollégám és a feleségem legjobb barátnője ismerik egymást, és beszéltek az egészről. Ezután a feleségem legjobb barátnője elmondta a feleségemnek, hogy megcsaltam egy munkatársammal, puszta féltékenységből.

Most a feleségem mindenkinek azt mondja, hogy hazug vagyok, a gyerekeim pedig szóba sem állnak velem.”

Deidre, a The Sun szakértője szerint

csak félrevezeti magát azzal, hogy a barátnő hazugságaira koncentrál, így nem tudja megoldani a gondjait. Azt tanácsolja neki, hogy másokat helyezzen az előtérbe, ha meg akarja javítani az életét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló