Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

„A kib*szott életemért küzdök” – kínos, sírós interjúja után visszaküldték a börtönbe R. Kellyt – videó

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.07 | 16:44

Nemrég jött csak ki.

Alig több mint egy hete engedték ki csak az előzetesből óvadék ellenében a súlyos szexuális zaklatással megvádolt R. Kellyt, de a rapper máris visszakerült a börtönbe.

R. Kelly 1 millió dolláros óvadék ellenében távozik egy chicagói börtönből 2019. február 25-én. Fotó: MTI/EPA/Tannen Maury

Akkor egymillió dolláros óvadékot rakott le, szabadsága azonban tiszavirág életű volt, szerdán ugyanis már ismét a rács mögött csücsült az énekes. Ezúttal azonban nem szexuális zaklatással vádolják az 52 éves sztárt, hanem az elmaradt gyerektartást kérik tőle számon a bíróságon. Az  amerikai R&B énekes ugyanis tetemes összeggel tartozik volt nejének, Andrea Kellynek, akivel három közös gyermekük van.

R. Kelly több mint 160 ezer dollárral (kb. 44 millió forint) lóg exének. R. Kelly arra hivatkozva, hogy jó ideje nincs munkája és bevétele, csökkenteni akart ezen az összegen, és csak 60 ezer dollárt akart megfizetni, a bíróság azonban elutasította ezt a kérvényét, és a teljes összeg megfizetésére kötelezték az énekest.

2013. november 24-én készült kép az amerikai R&B énekesről az Amerikai Zenei Díjak 41. kiosztó ünnepségén, Los Angelesben. Fotó: MTI/EPA/Paul Buck

Ahogy azt korábban megírtuk, R.Kelly február közepén adta fel magát a rendőrségen. A nőcsábász énekes ellen ugyanis ezt megelőzően több fiatal lány is panaszt tett, akiket állításuk szerint még kiskorúként zaklatott a rapper.  

Az egyik áldozat azt állítja, hogy a rapper 14 éves kora óta házi kedvencként tartotta őt. A lányt állítólag szexuálisan is kihasználta a sztár, akinek nem ez az első, hasonló jellegű botránya. R. Kellynek már 2007-ben is volt egy komoly ügye, akkor szexuális erőszak, fizikai bántalmazás és szándékos éheztetés gyanúja is felmerült. 2008-ban pedig gyermekpornográfia vádjával került bíróság elé. Kellyt akkor ártatlannak találták a vádakban, a bizonyítékként bemutatott videót ugyanis a bíróság nem tartotta bizonyító erejűnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

R Kelly (@rkelly) által megosztott bejegyzés,

A mostani ügy is nagyon durva: Robert Kellyt tízrendbeli súlyos, fiatalkorúak ellen elkövetett szexuális zaklatással vádolják. Állítólag szexrabszolgaként, láncra verve tart fiatal lányokat a házában, akiket éheztet is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

R Kelly (@rkelly) által megosztott bejegyzés,

A CBS-nek két napja nyilatkozott az énekes, megtörve ezzel egy hosszú csendet, a vádemelés óta ugyanis nem nyilatkozott senkinek. A beszélgetés a TV reggeli műsorában elég kínosra sikerült, a rapper sírva veregette a mellét, és ártatlanságát hangoztatta. Mindezt elég hatásvadász módon, mivel nem is a riporterhez beszélt ekkor, hanem egyenesen belenézett a kamerába.

Nem vagyok Lucifer, férfi vagyok, aki követ el hibákat. De nem vagyok ördög, sem szörnyeteg

– nyilatkozta a tévében.

Következetesen tagadta, hogy kiskorúkkal szexelt volna valaha is, és azt mondta, hogy ő csak a közösségi média által gerjesztett pletykák és egy ellene indított negatív kampány áldozata. Szerinte, mivel ő egy híres ember, róla könnyen, és gyorsan terjednek a kitalációk is az interneten. Az interjú közben volt egy pont, amikor még jobban felemelte hangját, szitkozódott, és idegesen azt mondta:

Utálhatsz engem, ha akarod, szerethetsz is engem, ha akarod, de használd a józan eszed! Már micsoda hülyeség is lenne tőlem az, az én őrült múltammal, és mindazokkal együtt, amin keresztülmentem, hogy akaratuk ellenére fogva tartsak lányokat az alagsoromban láncra verve, meg éheztetve.

Majd egyenesen a kamerába nézett és könnyes szemmel azt mondta:

Én nem csináltam ilyeneket, ez nem én vagyok, a kib*szott életemért küzdök

A heves érzelemkitörés közben a székéből is felugrott, szóval a riporternek egy kis szünetet kellett tartani az interjú közben, hogy lehiggadjon a sztár. A több rendbeli szexuális zaklatással vádolt rapperre akár 70 év börtön is várhat Illinois államban.

A gyermektartási díj ügyében pedig most 160 ezer dollárt várnak tőle. A Surviving R. Kelly dokufilm szerint a rapper 2009-ben vált el feleségétől, és azóta

többször is visszatartotta a gyerektartási díjat különféle indokokra hivatkozva.

Az exfeleség szerint Kelly ezzel bünteti őt. A rappert képviselő Darryll Johnson elmondta,

Kelly azért nem tud fizetni, mert egyszerűen nincs ennyi pénze.

Címlapi kép: MTI/EPA/Tannen Maury

 

 

 

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló