Bulvár

Emma Watson hatalmas stréber volt a Harry Potter forgatásán

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.07 | 17:09

Hétfő este Emma Watson Jimmy Kimmel vendége volt, ahol a színésznő nem éppen mindennapi karrierje volt a központi téma. Ahogy a ő is mondja, nem sok embernek adatik meg, hogy mindössze kilenc évesen felüljön egy sikervonatra, ami majdnem 12 éven át robog vele. Ezzel természetesen a Harry Potter filmekre célzott, amelyek meghozták neki a garantált hírnevet.

Kimmel egy nagyon cuki felvétellel próbálta meg zavarba hozni Watsont. A videó a Harry Potter és a bölcsek köve forgatásán készült, ha pedig az ember jól figyel, akkor látszik, hogy a kis Emma nemcsak a saját szövegét fújta kívülről, de biztos ami biztos, némán ismételte Daniel Radcliffe és Rupert Grint sorait is.

Emma Watson’s Harry Potter Outtake

Jimmy reveals an embarrassing habit that Emma had as a kid when he shows an old outtake of her shooting a scene for Harry Potter. President George W.

A színésznő szerint elég sokszor kellett újra felvenni a jeleneteket emiatt a kis baki miatt, de egyszerűen annyira szerette volna jól csinálni a jeleneteket, hogy egy kicsit túl is teljesített, ebben tényleg hasonlít Hermione Grangerre.

Fotó: Getty Images /  Frazer Harrison


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló