Bulvár

Válságban a kapcsolata, miután furcsa dolgokat talált a barátnője garázsában

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.09 | 13:48

Teljesen elvesztette a bizalmát a barátnőjében, a sztoriját a The Sunnal osztotta meg.

“Azt hittem, rengeteg közös van bennünk. Mindkettőnket megcsaltak korábban, megbízni valakiben nagy dolog volt számunkra. 44 éves vagyok, a barátnőm 41, azután jöttünk össze, hogy túltettem magam egy szörnyű váláson. Ennek már három éve, sose rajongtam ennyire senkiért, de még mindig külön élünk, saját háza van, ahol a két lányával lakik, és nekem is van saját lakásom.

A szexuális életünk remek, olyan dolgokat mutatott nekem, amilyeneket még sosem tapasztaltam: bilincsek, szemtakarók, és hasonlók. Azt hittem, hogy van tapasztalatom a szexben, már voltam vagy 15 nővel, de rájöttem, hogy nagyon limitált volt a szexuális életem.

Segítettem neki felállítani egy kerti faházat, ekkor találtam rá egy doboznyi BDSM-eszközre

A barátnőm azt mondta, hogy két partnere volt előttem, de a doboz tartalmából kiderült számomra, hogy jóval több mindent kipróbált, mint gondoltam. Véletlen volt az egész, rossz dobozt fogtam meg a pakoláskor. A tartalmát tekintve, volt benne egy egész testre való kötöző, korbács, fenyítő pálca és egy szájpecek, de ez nem minden, voltak ott tüskés eszközök, valamilyen hosszú rudakkal.

Hogy lehet a barátnőm az, akinek hittem? Elvesztettem az összes tiszteletemet vele szemben.”

Deidre, a The Sun szakértője a segítségére sietett,

elmondta neki, hogy nincs semmi gond a BDSM-mel, amíg minden résztvevő szereti. Mindenkinek van múltja, a barátnőjének pedig ez a doboz hozzá tartozik ehhez. Deidre szerint érdemes lehet finoman beszélni vele erről, ha többet szeretne tudni. De ezt mindenképp nyitottan kell kezelnie, hogy ne vegye támadásnak.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.