Bulvár

Borzalmas – újszülöttet ölt, elaltatták a kutya-farkas keverék kutyát

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.12 | 10:46

Horrorfilmbe illő eset, nyolcéves nővére talált rá a vérbe fagyott babára.

A virginiai Lee megyében egy házi kedvencként tartott kutya-farkas keveréket csütörtökön el kellett altatni, miután végzetesen megmarcangolt egy csecsemőt. Az eset szerdán történt, amikor a család nyolcéves nagylánya meghallotta, hogy sír a kishúga. Mire felértek a szobájába, ott találták a kutyát a mózeskosár mellett. (képeink illusztrációk)

A post shared by James M.. (@twizt3done304) on

Csupa vér volt minden a kosár körül, komoly sérüléseket szenvedett el a pici lány a felsőtestén és a fején. Nagyon durván meggyötörte az állat.

összegezte Gary Parsons, a megyei serif. A babát a helyi sürgősségiről tovább kellett szállítani a knoxwille-i Tennessee Egyetemi Kórházba, ahol küzdöttek az életéért, de pár óra múlva elvesztették.

A fenevad a képeken látható, farkas-keverék állatokhoz hasonlatos, három éves, félig farkas-félig kutya volt, amelyet másnap a hivatalos személyek el is altattak. A házban maradt még két gyerek, és két másik kutya is. Parsons a Wavynek elmondta, hogy a gyermekvédelem felé már jelezték a történteket, és együtt fontolgatják, hogy feljelentést is tesznek, amennyiben bebizonyosodik, hogy továbbra is veszélyben vannak a kiskorúak.

Nem tudjuk, a babára mennyire vigyáztak, és az én nehéz feladatom eldönteni ezt. Igazságot kell, hogy tegyek. Rettenetes dolog a gyászoló szülőket váddal illetni, de sajnos aggódunk a többi gyerekük biztonságáért is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló